Оберіть правильне призначення білої обробної дошки
Оберіть правильне призначення зеленої обробної дошки
Якої температури відпускаються холодні страви та закуски?
В ресторані після банкету залишилися не використані салати. Їх зберегли в холодильній шафі 1 ніч та подали відвідувачам на сніданок наступного дня. Чи правильно здійснили кухарі?
В холодному цеху поряд з холодильним обладнанням та виробничими ваннами розмістили електричну плиту для варіння овочів та м'яса для салатів. Чи допустимо таке розміщення обладнання?
Яка головна мета використання у виробничих цехах пластикових обробних дощок?
Оберіть правильну відповідь. Яке механічне обладнання розташовують у холодному цеху?
Оберіть правильну відповідь. Яке не механічне обладнання розташовують у холодному цеху?
Оберіть правильне фото збереження продуктів у холодильнику
Яке призначення карбувального ножа?
Оберіть правильне твердження. Холодний цех організовують на підприємствах ресторанного сервісу для приготування: холодних м'ясних, рибних, овочевих страв і закусок, бутербродів, солодких страв а також холодних супів.
Чому необхідно суворо дотримуватись санітарних правил при роботі кухаря в холодному цеху?
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома