Холодний цех

Додано: 26 лютого 2023
Предмет:
Тест виконано: 133 рази
11 запитань
Запитання 1

Оберіть правильне призначення білої обробної дошки

варіанти відповідей

для сирої птиці

для овочів

для молочних продуктів

Запитання 2

Оберіть правильне призначення зеленої обробної дошки

варіанти відповідей

для молочних продуктів

для овочів

для сирого м'яса

Запитання 3

Якої температури відпускаються холодні страви та закуски?

варіанти відповідей

65-750 С

15-250 С

7-140 С

Запитання 4

В ресторані після банкету залишилися не використані салати. Їх зберегли в холодильній шафі 1 ніч та подали відвідувачам на сніданок. Чи правильно здійснили кухарі?

варіанти відповідей

так

ні

Запитання 5

В холодному цеху поряд з холодильним обладнанням та виробничими ваннами розмістили електричну плиту для варіння овочів та м'яса для салатів. Чи допустимо це?

варіанти відповідей

Ні

Так

Запитання 6

Яка головна мета використання у виробничих цехах пластикових обробних дощок?

варіанти відповідей

запобігти поширенню інфекції

виключити контакт сирих і готових продуктів

запобігти змішуванню запахів і смаку різних продуктів

Запитання 7

Оберіть правильну відповідь. Яке механічне обладнання розташовують у холодному цеху?

варіанти відповідей

сирорізка, овочерізка, слайсер, м'ясорубка, картоплечистка

овочерізка, кухонний комбайн, електрична плита

сирорізка, овочерізка, слайсер, універсальний привід, міксер

Запитання 8

Оберіть правильну відповідь. Яке не механічне обладнання розташовують у холодному цеху?

варіанти відповідей

виробничі столи, холодильні шафи, овочерізки

виробничі столи, ванни, стелажі, ваги

слайсер, овочерізка, універсальний привід

Запитання 9

Оберіть правильне фото збереження продуктів у холодильнику

варіанти відповідей
Запитання 10

Яке призначення карбувального ножа?

варіанти відповідей

для видалення плодоніжки у томатів

для нарізання спіралі з овочів

для фігурної нарізки овочів

Запитання 11

Оберіть правильне твердження. Холодний цех організовують на підприємствах ресторанного сервісу для приготування: холодних м'ясних, рибних, овочевих страв і закусок, бутербродів, солодких страв а також холодних супів. 

варіанти відповідей

Так

Ні

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест