Яка частина м'яса є найніжнішою?
Як називають витримування м’яса у кислому середовищі:
Порційний напівфабрикат з тонкої частини вирізки:
Біфштекс – це напівфабрикат:
Порційний напівфабрикат з свинини, який нарізають з корейки з реберною кісткою:
Проколи під час шпигування роблять
Підрізування сухожилків роблять для того щоб…
Для приготування січеної натуральної маси використовують хліб...
За способом приготування, н/ф поділяють
Які напівфабрикати з січеної натуральної маси панірують у борошні
Паніровані напівфабрикати зберігають
Який напівфабрикат з курки готують використовуючи філе з кісточкою:
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома