Зберігаємо спокій. Віримо в ЗСУ. Разом до перемоги!
Toggle navigation
Журнал
Бібліотека
Тести
Помічник
AI
Підвищення кваліфікації
Всі можливості
Вебінари
Конференції
Курси
Конкурси
Олімпіада
Інше
Чат
AI
Лабораторні
Проєкти
×
Я учень
Вхід
Реєстрація
Зареєструватись
Вже зареєстровані?
Увійти
Нижник Світлана Петрівна
Херсонська область, Чаплинський район, Чаплинка
викладач предметів професійної підготовки
Розробки та тести
Знайдено 44 матеріала
ТЕСТ
Технологія приготування їжі. Контрольна робота за ІІ семестр. 16 гр.
24 травня 2022
ТЕСТ
Устаткування ПХ. Контрольна робота за ІІ семестр.
23 травня 2022
ТЕСТ
Контрольна робота за ІІ сем. Організація виробництва. 16 гр.
18 травня 2022
ТЕСТ
Контрольна робота за ІІ семестр. Гігієна та санітарія. 16 гр.
18 травня 2022
ТЕСТ
Технологія приготування супів ЛПР. 16 група
15 травня 2022
ТЕСТ
Страви з круп, бобових та макаронних виробів 16 група
13 травня 2022
ТЕСТ
УПХ. Електричні плити. 16 група
13 травня 2022
ТЕСТ
ЛПР №7 Устаткування для варіння їжі.
10 травня 2022
ТЕСТ
К. р. з теми "Теплова обробка продуктів" 16 група.
4 травня 2022
ТЕСТ
УПХ. 16 гр. Машини для просіювання борошна та замішування тіста.
15 квітня 2022
ТЕСТ
Устаткування ПХ. Контрольна робота за ІІ семестр.
11 квітня 2022
ТЕСТ
ТПЇ. Контрольна робота за ІІ семестр.
8 квітня 2022
ТЕСТ
Організація вир. та обсл. К. р. за ІІ семестр 26 гр
4 квітня 2022
ТЕСТ
Санітарія та гігієна К. р. за ІІ семестр.
3 квітня 2022
ТЕСТ
Устаткування. К. р. з теми "Сучасне теплове устаткування"
3 квітня 2022
ТЕСТ
МЕНЮ
25 березня 2022
ТЕСТ
К. р. з теми Технологія приготування н/ф з мяса, птиці, субпродуктів.
23 березня 2022
ТЕСТ
Контрольна робота за ІІ семестр.36 група
12 березня 2022
ТЕСТ
Технологія приготування піци
10 березня 2022
ТЕСТ
Кулінарне розбирання і обвалювання яловичої туші.Приготування напівфабрикатів.
22 лютого 2022
ТЕСТ
Кулінарне розбирання і обвалювання яловичої туші.Приготування напівфабрикатів.
22 лютого 2022
ТЕСТ
Гігієна та санітарія. Морфологія та фізіологія мікроорганізмів. 16 гр.
18 листопада 2021
ТЕСТ
36 група. Пекарська справа. Урок 7,8
17 листопада 2021
ТЕСТ
УПХ, 16 гр. Машини для очищування овочів.
12 листопада 2021
ТЕСТ
ТПЇ 36 гр. Страви з смаженої птиці.
10 листопада 2021
ТЕСТ
УПХ, Ваговимірювальне устаткування.
8 листопада 2021
ТЕСТ
Технологія приготування котлетної маси з м'яса та н/ф з неї.
4 листопада 2021
ТЕСТ
Контрольна робота з теми: "Обробка риби, приготування котлетної маси та н/ф з неї" 16 група
30 жовтня 2021
ТЕСТ
Технологія приготування страв з тушкованої, запеченої та фаршированої риби. 36 група
7 жовтня 2021
ТЕСТ
ТПЇ, Страви з риби (варені, припущені, смажені) 36 група.
30 вересня 2021
ТЕСТ
Устаткування, Фритюрниці, для учнів 16 групи.
6 травня 2021
ТЕСТ
ТПЇ. Технологія приготування перших страв. 26 група.
30 квітня 2021
ТЕСТ
Організація виробництва та обслуговування. Тема: Столовий посуд. 16 група
20 квітня 2021
ТЕСТ
Технологія приготування солянок, супів-пюре. 26 група
20 квітня 2021
ТЕСТ
Устаткування підприємств харчування. Пароконвектомати.26 група
19 квітня 2021
ТЕСТ
К. р з предмету "Організація виробництва та обслуговування 16 група
7 квітня 2021
ТЕСТ
Технологія приготування борщів. для учнів 26 групи.
5 квітня 2021
ТЕСТ
К. р. "Харчові речовини та їх фізіологічне значення для організму людини" 26 гр
4 квітня 2021
ТЕСТ
Сучасне теплове устаткування (жаровні, шашличниці, аерогрилі) 26 гр
4 квітня 2021
ТЕСТ
К. р. Організація роботи цехів та відділень ( 16 гр)
24 березня 2021
ТЕСТ
Технологія приготування заправних перших страв
23 березня 2021
ТЕСТ
Машини для нарізання хліба та гастрономічних продуктів.
22 березня 2021
ТЕСТ
Онлайн олімпіада з предмету "Технологія приготування їжі" для здобувачів освіти ІІ курсу професії "Кухар"
4 березня 2021
ТЕСТ
ТЕСТИ НА ТЕМУ: «Технологія приготування напівфабрикатів з риби, морепродуктів»
26 серпня 2019
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку
Додати розробку
Реєстрація на сайті «На Урок»
Зареєструватись за допомогою Facebook
Зареєструватись за допомогою Google
або
Прізвище
Ім'я
Email
Пароль
Реєструючись, ви погоджуєтеся з
угодою користувача
та
політикою конфіденційності
.
Зареєструватись
Вже зареєстровані?
Спробуйте увійти
×
Давай дружити!
Оновлення «На Урок» — в кожну стрічку Facebook
Дякую, Я вже давно з вами
×
Розсилка «На Урок»
Ми надсилатимемо наші цікаві та дуже корисні статті щоп’ятниці
Ваш e-mail
Підписатись
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!