Яка ціна розраховується на власні кулінарні вироби, страви в ПРГ?
По яких нормах закладки (відповідно до Збірника рецептур) визначають ціну реалізації виробів?
Яка інформація обов'язково повинна бути в калькуляційній картці?
Де реєструються калькуляційні картки?
Оберіть правильно оформлену калькуляційну картку:
Хто підписує калькуляційну картку в ПРГ?
Хто встановлює розмір націнки у підприємствах ресторанного сервісу?
Розмір націнки в ПРГ, на даний час, обмежується державою?
Виконай розрахунок продажної ціни страви, якщо вартість сировини - 10грн. 50 коп., а націнка складає 100%
Виконай розрахунок продажної ціни страви, якщо вартість сировини - 22грн. 00 коп., а націнка складає 50%
Виконай розрахунок продажної ціни страви, якщо вартість сировини - 50грн. 50 коп., а націнка складає 200%
Які фактори впливають на формування продажної ціни готової страви чи виробу?
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома