Капусняки

Додано: 23 лютого
Предмет: Технології, 10 клас
5 запитань
Запитання 1

На якому етапі приготування солять капусняк з кислої капусти:

варіанти відповідей

після того, як капуста звариться

після закладання картоплі

на початку варіння капусняку

Запитання 2

Основним продуктом для приготування капусняків є:

варіанти відповідей

квашена капуста

білокачана свіжа капуста

солоні огірки

Запитання 3

Капусняки готують на:

варіанти відповідей

На кістковому бульйону

На картопляних бульйонах

Вегетаріанських бульйонах, або на бульйонах з грибів чи свинини

Запитання 4

Що роблять з капустою при приготуванні капусняку перед закладанням бульйон?

варіанти відповідей

Капусту попередньо відварюють

Капусту смажать

Капусту промивають холодною водою і попередньо тушкують

Запитання 5

За способом приготування супи класифікують на:

варіанти відповідей

Заправні, прозорі, пюреподібні

Рідкі та густі

Холодні та гарячі

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест