Kitchen hygiene Flash f/catering U3

Додано: 18 березня
Предмет: Англійська мова
10 запитань
Запитання 1

What parts of the human body can often lead to food contamination?

варіанти відповідей

Feet

Hands

Head

Запитання 2

when should you wash your hands if you are working in the kitchen?

варіанти відповідей

Frequently during the day

Once before starting work

Twice, before starting and after finishing work

Запитання 3

Why shouldn’t you transit from dirty to clean areas?

варіанти відповідей

It causes contamination

It makes a mess

It’s rude

Запитання 4

Which of these things should you not to do in a food preparation or storage area

варіанти відповідей

Chew gum

Eat food

Smoke

any of these

Запитання 5

What should visitors wear when entering a food preparation areas?

варіанти відповідей

Anything they like

Protective clothing

They outdoor clothes

Запитання 6

Why should not you wear nail varnish if you are working in a kitchen?

варіанти відповідей

It can chemically react with a food

It con fall off into the food

You can see if your nail are dirty

Запитання 7

Why is it a good idea to wear coloured plasters if you have a cut on your hand ?

варіанти відповідей

To make you feel happy

White once get dirty more quickly

You can see them if they fall off

Запитання 8

What should you do if you wear glasses?

варіанти відповідей

Keep them in your pocket

Tie them around your neck

Wear contacts lenses

Запитання 9

When should you wear disposable gloves?

варіанти відповідей

If you have a cut

If you’re handling delicate food

In both cases

Запитання 10

What should you do if you feel unwell?

варіанти відповідей

Don’t handle food

Tell your supervisor

Both of these things

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест