Яку роль при приготуванні коктейлів відіграє пом'якшувально-згладжувальний компонент
Яку роль при приготуванні коктейлів відіграє смако-ароматичний компонент
Яку роль при приготуванні коктейлів відіграє наповнювач
При якому методі напій готують безпосередньо в посуді для подавання?
При якому методі напій готують в склянці для змішування?
При якому методі частину компонентів розтирають?
При якому методі компоненти в склянці розміщують шарами?
Який компонент не змішують в шейкері?
Скільки триває струшування в шейкері?
В якій послідовності вливають алкогольні напої при приготуванні шаруватих коктейлів?
Коли до коктейлів додають молоко?
Міцноалкогольна база з вмістом цукру до 2%
Міцноалкогольна база з вмістом цукру більше 10%
Що слугує емульгаторами при приготуванні коктейлів
Що слугує модифікаторами при приготуванні коктейлів
Які напої використовують у якості алкогольного наповнювача
Які напої відносять до гірко-ароматичних компонентів
Які напої відносять до солодко-ароматичних компонентів
Середньоалкогольна база з вмістом цукру до 10 %
Який метод застосовують для кислих та вершкових коктейлів, де необхідне інтенсивне короткочасне змішування
Спосіб подавання коктейлю в келиху з цукровою або солоною кромкою
Спосіб подавання заморожених коктейлів приготованих у блендері з великою кількістю льоду
Спосіб подавання напоїв у чистому вигляді без льоду
Спосіб подавання напоїв із льодом
Різновид розкришеного льоду, відомий також під назвою сніжний
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома