КНД-3.2.1 Приготування сиропів

Додано: 13 червня
Предмет: Технології
10 запитань
Запитання 1

Сироп – це:

варіанти відповідей

а) суміш води з цукром; 

 б) суміш води і молока; 

суміш молока з цукром.

Запитання 2

Есенції, ароматизатори додають:

варіанти відповідей

а) у гарячий сироп;

б) у охолоджений сироп;

в) у теплий сироп. 

Запитання 3

Для просочування бісквіту сиропи рекомендується ароматизувати:

варіанти відповідей

а) темними або червоними винами ;

б) світлими винами;

в) немає різниці.

Запитання 4

З есенцій використовується :

варіанти відповідей

а) ромова, ванільна, лимонна, апельсинова;

б) ромова, ванільна, м’ятна;

в) ромова,медова,ванільна.

Запитання 5

5. Перед просочуванням вироби витримують:

варіанти відповідей

а)1-2 години ;

б) 5-6 годин;

в) 6-8 годин.

Запитання 6

Для приготування звичайного сиропу для просочування цукор – пісок і воду перемішують у співвідношенні:

варіанти відповідей

а) 1: 1,1;

б) 1:1,5;

в) 1: 2,2.

Запитання 7

Для приготування інвертного сиропу цукор з’єднують з водою у співвідношенні:

варіанти відповідей

а) 10 :4,4 ;

б) 10 : 5,5;

в) 10 : 3,3.

Запитання 8

Інвертний сироп солодший за звичайний цукровий сироп на:

варіанти відповідей

а) 50 %;

б) 20%;

в) 100%

Запитання 9

Кавовий сироп використовують для просочування:

варіанти відповідей

а) бісквітних заготівок для кавових тортів і тістечок;

б) пісочних тортів і тістечок;

в) пряників.

Запитання 10

Пряники глазурують сиропом, температура якого:

варіанти відповідей

а) 100º С;

б) 80 ° С;

в) 110° С.

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест