Для яких виробів використовують опарний спосіб приготування тіста?
Яка сировина входить до складу опари?
Яка тривалість бродіння опари?
Яку кількість борошна використовують для приготування рідкої опари?
Який недолік буде в готових виробах, якщо недостатнє вистоювання, чи низька температура випікання, чи перекисле тісто?
Вкажіть назву виробу
Яка назва таких сформованих виробів?
Через який період часу проводять обминку тіста?
Як формують пиріг напівзакритий?
Яка температура є «вбивчою» для бродіння дріжджів?
Який термін зберігання сухих дріжджів при відкритій упаковці?
По скільки подають на порцію пирогів напіввідкритих?
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома