З якого крему найкраще робити різноманітні фігури, малюнки і
написи на тортах і тістечках?
Який термін зберігання масляних кремів «Шарлот» і «Глясе»?
Чому під час збивання масла виділилася волога?
Яке призначення насадок з круглими отворами?
Як називається найкращий і найдорожчий сорт шоколаду?
Як називається тип верхнього покриття торта із шоколадної глазурі у вигляді шоколдних крапельок, які при застиганні нагадують щляхетні тканини?
Які є види глазурі?
Назвіть інвентар та інструменти для мастики
Цукрова, молочна, медова, з маршмелоу - це види......
Ця паста виготовлена з ядер абрикосових або персикових кісточок.
Цю масу готують з обсмажених горіхів, які розтирають з цукром, како-олією і тертим какао.
Цю масу готують із дрібно перемеленого мигдалю, цукру, патоки та коньяку
Це карамельна маса, змішана в гарячому стані з дробленим мигдалем чи іншими олієвмісними ядрами
Яке призначення білкового крему?
Назвіть види кремів, які використовують для оздоблення виробів, наповнення порожнин, прошаровування випічних нарпівфабрикатів.
Назвіть види кремів, які використовують тільки для наповнення порожнин та прошаровування випічних нарпівфабрикатів.
Який вид масляного крему готують на молоці та яйцях?
До якого виду заварного крему додають збите вершкове масло?
Для приготування 100 шт тістечка "Буше" необхідно 949 г крему "Шарлот". Скільки крему необхідно для приготування 45 шт таких тістечок?
Для приготування 1 кг масляного крему "Гляссе" необхідно 237 г яєць. Скільки яєць необхідно для приготування 700 г такого крему?
У каструлю покласти цукор і яйця. Підігріваючи суміш до 45°С, збити її вінчиком до збільшення об’єму в 2,5–3 рази. Потім, продовжуючи збивати, охолодити масу до кімнатної температури. В окремій каструлі розігріти масло до консистенції густої сметани, збити його і, продовжуючи збивати, поступово влити масу з яєць із цукром.
Загальну суміш збити до утворення пишного крему. Тривалість збивання 20–25 хв.
Технологія приготування якого крему описана?
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома