КО-9-8 Гігієнічна оцінка якості харчових продуктів

Додано: 17 листопада 2022
Предмет:
Тест виконано: 36 разів
10 запитань
Запитання 1

Молоко, молочна сировина і молочні продукти, які виробляються в Україні

повинні відповідати показникам якості та безпеки, встановленим....

варіанти відповідей

Законодавством України

Законодавством світу

Комісією за наглядом продукції

Законодавством ЄС

Запитання 2

На молокозаводах збереження якості молока забезпечується....

варіанти відповідей

дезінфекцією та пастеризацією

стерилізацією та дезінфекцією

пастеризацією і стерилізацією

пастеризацією та вакуумацією

Запитання 3

До продуктів молочнокислого бродіння відносять:

варіанти відповідей

кумис, кисляк, ацидофілія і ацидофільне молоко, сметану, сир

кисляк, ацидофілія і ацидофільне молоко, сметану, сир

кумис, кисляк, ацидофілія, сметану, сир

кефір, кисляк, ацидофілія і ацидофільне молоко, сметану, сир

Запитання 4

Власник, що доставляє для продажу м'яснi субпродукти тварин, має одночасно надати

варіанти відповідей

санітарну довідку

санітарну книжку

медичну довідку

ветеринарну довiдку

Запитання 5

Довідка яку надає власник, що доставляє для продажу м'ясні субпродукти тварин діє протягом...

варіанти відповідей

одного дня

двох діб

трьох діб

п'яти днів

Запитання 6

За ступенем свiжостi м 'ясо подiляють на:

варіанти відповідей

свіже та несвіже

якісне та не якісне

свiже(якiсне), сумнівної свiжостi та несвiже

добре та погане

Запитання 7

Температура глибоких шарів охолодженого м'яса має бути:

варіанти відповідей

0-4°С

0-6°С

1-8°С

1-2°С

Запитання 8

Основна вимога до будь-якого рибного продукту

варіанти відповідей

висока доброякісність

свіжість та гарна ціна

абсолютна якість

його абсолютнi свiжiсть i доброякiснicть.

Запитання 9

Особливо небезпечною є риба:

варіанти відповідей

всі відповіді вірні

травмована

заснула

Запитання 10

Для приготування крему використовуються тільки

варіанти відповідей

 дієтичні курячі яйця

 міражні курячі яйця

 столові курячі яйця

яєчний заморожений меланж

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест