Комбінований тест (Гарнір,Панно)

Додано: 10 грудня 2023
Предмет: Трудове навчання, 7 клас
10 запитань
Запитання 1

Слово "Гарнір" французького походження, означає:

варіанти відповідей

Прикрашати

Готувати

Смажити

Запитання 2

Норма гарніру на порцію:

варіанти відповідей

150гр

90гр

230гр

50,75,25

Запитання 3

Гіповітаміноз -це...

варіанти відповідей

Нестача вітамінів

Багато вітамінів

Відсутність вітамінів

Запитання 4

Авітаміноз- це....

варіанти відповідей

Повна відсутність вітамінів

Нестача вітамінів

Запитання 5

Калорія- це .....

варіанти відповідей

Одиниця вимірювання енергетичної цінності продукту

Прийом їжі

Раціон

Запитання 6

Гарніри поділчяються на:

варіанти відповідей

Простий, комбінований, складний, додатковий

Комбінований, круглий, плоский

Складний, комбінований

Запитання 7

Теплова обробка ділиться на :

варіанти відповідей

Основна, допоміжна, комбінована

Варіння, допоміжна

Тушкування

Запитання 8

До основних способів теплової обробки відносяться:

варіанти відповідей

Варіння, смаження

Варіння, тушкування

Смаження, тушкування

Запитання 9

Комбіновані способи смаження:

варіанти відповідей

Тушкування, Смаження

Тушкування, Запікання, варіння з обсмажуванням

Запитання 10

Допоміжні способи теплової кулінарної обробки:

варіанти відповідей

Термостатування

Обсмалювання, пасерквання

Обсмалювання, бланшування, пасерування, термостатування

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест