Кондитерські вироби

Додано: 14 квітня 2022
Предмет: Трудове навчання, 8 клас
Тест виконано: 606 разів
11 запитань
Запитання 1

Кондитерські вироби - це ....

варіанти відповідей

група різноманітних, переважно здобних виробів з високим вмістом цукру, жиру і яєць.

висококалорійні і легкозасвоювані харчові продукти з великим вмістом цукру, що відрізняються приємним смаком та ароматом.

вироби з бездріжджового (прісного) тіста (найчастiше з пшеничного борошна з водою).

Запитання 2

На які класи поділяють кондитерські вироби?

варіанти відповідей

Цукристі та борошняні

Цукрові, борошняні, молочні

Карамель, цукерки, тістечка, кекси, мармелад  

Запитання 3

Які вироби відносять до цукрових? (оберіть декілька варіантів)

варіанти відповідей

Фруктово-ягідні

Вафлі

Карамель, цукерки

Пряники

Шоколад та какао-порошок

Запитання 4

Які вироби відносять до борошняних? (оберіть декілька варіантів)

варіанти відповідей

Печиво, пряники, вафлі

Шоколад та какао-порошок

Галети, торти та тістечка

Карамель

Кекси, рулети та ромові баби

Запитання 5

Тісто - це ...

варіанти відповідей

десертна страва, яку готують з протертих фруктів та ягід, збитих у піноподібну масу.

паста різної густоти, що отримується з борошна шляхом перемішування її з невеликою кількістю води та (інколи) жирів та інших речовин

паста що отримується з крупи шляхом перемішування її з водою та жирів.

Запитання 6

Види тіста. (оберіть декілька варіантів)

варіанти відповідей

Дріжджове, пісочне, заварне;

Карамельне, заливне;

Бісквітне;

Листове;

Мусове

Запитання 7

Листкове тісто - це....

варіанти відповідей

тісто в якому борошно з'єднується з киплячою водою, сіллю і жиром і вариться або запарюється.

багатошарове тісто, яке готують з використанням великої кількості масла або маргарину.

вид тіста з розсипчастою структурою.

Запитання 8

Класичне тісто яке складається з яєць, цукру, борошна - це...

варіанти відповідей

пісочне

листове

солене

бісквітне

Запитання 9

Борошно - це....

варіанти відповідей

порошкоподібний продукт розмелювання зернових

порошкоподібний продукт розмелювання крупи

порошкоподібний продукт розмелювання картоплі

порошкоподібний продукт, білого кольору отриманий з буряка

Запитання 10

Які кондитерські вироби відносяться до фруктово-ягідних?

варіанти відповідей

шоколад, цукерки, халва

карамель, драже, ірис

мармелад, джем, зефір

Запитання 11

Які умови і терміни зберігання тортів і тістечок із заварним кремом?

варіанти відповідей

+13+23°С, 24 години

+6+8°С, 6 годин

+1+8°С, 10 діб

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест