кондитерські вироби

Додано: 12 травня 2022
Предмет: Трудове навчання, 9 клас
Тест виконано: 16 разів
12 запитань
Запитання 1

Що є основним розпушувальним компонентом в пісочному тісті?

варіанти відповідей
Запитання 2

Сабле (sable) - це

варіанти відповідей

торт

класичне пісочне тісто

начинка

форма для випічки

Запитання 3

Основні три види пісочного тіста?

варіанти відповідей

бризе, сюкре, сабле

кисле, бризі, пісочне

опарної, сюкре, пісне

Запитання 4

Класичне бісквітне тісто складається з

варіанти відповідей

борошно мигдальне і пшеничне, яйця, цукор і вершкове масло.

борошно, яйця, цукор і вершкове масло (іноді крохмаль)

борошно, яйця, цукор і рослинна олія

борошно, яйця і цукор

Запитання 5

Чим найкраще збивати бісквітне тісто?

варіанти відповідей
Запитання 6

Який необхідно використати розпушувач для бісквітного тіста?

варіанти відповідей
Запитання 7

Яка температура і час випікання бісквіту?

варіанти відповідей

170-180 °С; 15-20 хв

180-190 °С; 15-20 хв

220 °С; 35-40 хв

170-180 °С; 35-40 хв

Запитання 8

До складу заварного тіста входять такі продукти

варіанти відповідей

борошно, оливкова олія, яйця

борошно, вода, яйця

борошно, вода, яйця, вершкове масло

вершки, вода, яйця

Запитання 9

Заварне тісто для випікання напівфабрикатів:

варіанти відповідей

розкачують і нарізають на смужки

відсаджують з кондитерського мішка

формують вручну кульками або паличками

Запитання 10

Які вироби виготовляють із заварного тіста?

варіанти відповідей

профітролі, еклєри, заварні булочки та кільця

меренги, розтягаї, заварні булочки та кільця

профітролі, піци, пироги кіш, пряники

Запитання 11

Характерною особливістю заварного н/ф є:

варіанти відповідей

пориста консистенція виробу

утворення порожнини в середені виробу

крихка консистенція виробу

Запитання 12

Основною сировиною для приготування дріжджового тіста є

варіанти відповідей

борошно, кисло-молочні продукти , дріжджі, сіль

цукор, патока, солод, жири, кисло-молочні продукти, яйця, прянощі, родзинки, горіхи

борошно, вода, дріжджі, сіль

яйця, цукор,сіль, дріжджі

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест