Кондитерські вироби і мед (ППТ 3р. Т№2)

Додано: 13 березня 2023
Предмет:
Тест виконано: 65 разів
7 запитань
Запитання 1

Що є сировиною для виробництва повидла?

варіанти відповідей

Плоди і ягоди

Плодово-ягідне пюре

Пектин

Агароїд

Запитання 2

Що є сировиною для виробництва какао-порошку?

варіанти відповідей

Какао-боби

Какао-терте

Какао-масло

Какао-жмих

Запитання 3

Яка ознака покладена в основу класифікації карамелі з начинкою?

варіанти відповідей

Вид карамельної маси

Вид обробки поверхні

Кількість начинки

Вид начинки

Запитання 4

Визначте вид обробки поверхні карамелі, якщо вона оброблена сиропом, цукровою пудрою і глянцем.

варіанти відповідей

глянсування

дражирування

 глазурування

кондирування

Запитання 5

При виробництві яких цукеркових мас використовують необсмажені горіхи?

варіанти відповідей

Грильяжної

Праліне

Марципанової

Кремової

Запитання 6

Як поділяється печиво залежно від рецептури і способу виробництва?

варіанти відповідей

Цукрове, затяжне, здобне, крекер

Цукрове, затяжне, здобне

Цукрове, затяжне, галети

Цукрове, затяжне, здобне, крекер, галети

Запитання 7

До східних солодощів типу карамелі відносять:

варіанти відповідей

Лукум

Нугу

Козинаки

Пахлаву

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест