Кондитерські вироби. Захист проєкту

Додано: 11 квітня
Предмет: Трудове навчання, 8 клас
12 запитань
Запитання 1

Кондитерські вироби - це ....

варіанти відповідей

група різноманітних, переважно здобних виробів з високим вмістом цукру, жиру і яєць.

висококалорійні і легкозасвоювані харчові продукти з великим вмістом цукру, що відрізняються приємним смаком та ароматом.

вироби з бездріжджового (прісного) тіста (найчастiше з пшеничного борошна з водою).

Запитання 2

На які класи поділяють кондитерські вироби?

варіанти відповідей

Цукристі та борошняні

Цукрові, борошняні, молочні

Карамель, цукерки, тістечка, кекси, мармелад  

Запитання 3

Які кондитерські вироби відносять до цукристих? (оберіть декілька варіантів)

варіанти відповідей

Фруктово-ягідні

Вафлі

Карамель, цукерки

Пряники

Шоколад та какао-порошок

Запитання 4

Які кондитерські вироби відносять до борошняних? (оберіть декілька варіантів)

варіанти відповідей

Печиво, пряники, вафлі

Шоколад та какао-порошок

Галети, торти та тістечка

Карамель

Кекси, рулети та ромові баби

Запитання 5

Тісто - це ...

варіанти відповідей

десертна страва, яку готують з протертих фруктів та ягід, збитих у піноподібну масу.

паста різної густоти, що отримується з борошна шляхом перемішування її з невеликою кількістю води та (інколи) жирів та інших речовин

паста що отримується з крупи шляхом перемішування її з водою та жирів.

Запитання 6

Види тіста: (оберіть декілька варіантів)

варіанти відповідей

Дріжджове, пісочне, заварне;

Карамельне, заливне;

Бісквітне;

Листове;

Мусове

Запитання 7

Листкове тісто - це....

варіанти відповідей

тісто в якому борошно з'єднується з киплячою водою, сіллю і жиром і вариться або запарюється.

багатошарове тісто, яке готують з використанням великої кількості масла або маргарину.

вид тіста з розсипчастою структурою.

Запитання 8

Класичне тісто, яке замішується з яєць, цукру, борошна, шляхом збивання в пишну масу - це...

варіанти відповідей

пісочне

листове

солене

бісквітне

Запитання 9

Які кондитерські вироби відносяться до фруктово-ягідних?

варіанти відповідей

шоколад, цукерки, халва

карамель, драже, ірис

мармелад, джем, зефір

Запитання 10

Оберіть серед зображених кондитерських виробів лише цукристі

варіанти відповідей
Запитання 11

Оберіть серед запропонованих зображень кондитерських виробів лише борошняні

варіанти відповідей
Запитання 12

Оберіть серед різноманітних кондитерських виробів лише ті, що належать до традиційних українських десертів

варіанти відповідей

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест