Контроль режимів вистоювальної шафи при приготуванні булочки з начинкою.

Додано: 30 вересня 2021
Предмет: Трудове навчання, 11 клас
Тест виконано: 35 разів
6 запитань
Запитання 1

Який спосіб розпушування використовується при приготуванню дріжджового тіста?

варіанти відповідей

хімічний

механічний

біологічний

Запитання 2

Найсприятливіша температура для бродіння дріжджового тіста:

варіанти відповідей

25

35

45

55

Запитання 3

Контроль температурного та парового режимів проводиться на яких етапах приготуванyя булочних виробів?

варіанти відповідей

бродіння тіста

вистоювання тістових заготовок

підготовки інвентаря

Запитання 4

Відносна вологість вистоювальної шафи :

варіанти відповідей

50-60%

65/70%

75-85%

85-95%

Запитання 5

Заготовки, що вистоюються в формі ,вистоюються :

варіанти відповідей

швидше, ніж на листі

повільніше, ніж на листі

однаково

Запитання 6

Як часто ведеться контроль за температурним та паровим режимом у вистоювальній шафі?

варіанти відповідей

1 раз на годину

1 раз на зміну

постійно

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест