Контроль якості готових хлібобулочних виробів

Додано: 6 квітня 2021
Предмет:
Тест виконано: 115 разів
10 запитань
Запитання 1

ОСНОВНИМИ ПОКАЗНИКАМИ ЯКОСТІ ГОТОВИХ ВИРОБІВ Є:




варіанти відповідей

органолептичні та фізико-хімічні



органолептичні та мікробіологічні


органолептичні, показники безпеки

Запитання 2

ОЦІНКА ПОКАЗНИКІВ ЯКОСТІ ТА БЕЗПЕКИ ХАРЧОВОЇ ПРОДУКЦІЇ

ДО­ЗВОЛЯЄ ВИЗНАЧИТИ:




 

 

варіанти відповідей

відповідність продукції вимогам, встановленим нормативною документаці­єю



дотримання діючих рецептур


відповідність продукції вимогам, встановленим нормативною документа­цією, дотримання діючих рецептур та технологічних режимів виробництва

Запитання 3

ОРГАНОЛЕПТИЧНІ МЕТОДИ КОНТРОЛЮ ВИКОРИСТОВУЮТЬ НА ЕТАПІ:



варіанти відповідей

вхідного контролю


контролю готової продукції


вхідного контролю та контролю готової продукції

Запитання 4

ГОТОВІ ВИРОБИ ПОВИННІ ВІДПОВІДАТИ ТАКИМ ОСНОВНИМ ВИМОГАМ:



варіанти відповідей

бути безпечними для здоров'я споживачів


характеризуватися високою харчовою цінністю


бути безпечними для здоров'я споживачів, мати привабливий товарний ви­гляд та естетичне оформлення із зазначенням спеціальних відомостей про якість продукту, характеризуватися високою харчовою цінністю

Запитання 5

ВІДБІР ЗРАЗКІВ ПРОДУКЦІЇ, ЩО КОНТРОЛЮЄТЬСЯ, ЗДІЙСНЮЄТЬСЯ У ВІДПОВІДНОСТІ ДО:



варіанти відповідей

стандартів, що регламентують якість продукції

стандартів на методи контролю

нормативної документації на відбір проб

Запитання 6

ДЛЯ ЯКИХ ХЛІБОБУЛОЧНИХ ВИРОБІВ Є СПЕЦИФІЧНИМ ПОКАЗНИК НАБРЯКАЄМОСТІ:



варіанти відповідей

дієтичні сорти хліба


бараночні вироби і сухарі


булочні вироби

Запитання 7

КИСЛОТНІСТЬ ХЛІБА ВИРАЖАЮТЬ:

варіанти відповідей

в градусах

в градусах Цельсія

у відсотках

Запитання 8

ДЛЯ ВИЗНАЧЕННЯ ПОРИСТОСТІ ХЛІБА ТА БУЛОЧНИХ ВИРОБІВ

ЗА­СТОСОВУЮТЬ:

варіанти відповідей

прилад Журавльова


прилад Чижової


прилад Журавльова, прилад Чижової


Запитання 9

ЗА ЯКИМИ ОСНОВНИМИ ФІЗИКО-ХІМІЧНИМИ ПОКАЗНИКАМИ

КОН­ТРОЛЮЄТЬСЯ ПРОДУКЦІЯ ХЛІБОПЕКАРСЬКОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ:



варіанти відповідей

вологість, пористість, вміст кухонної солі


вологість, пористість, кислотність, вміст кухонної солі

вологість, пористість, кислотність

Запитання 10

У ЯКИХ ГРУП ХЛІБОБУЛОЧНИХ ВИРОБІВ ВИЗНАЧАЮТЬ ПОКАЗНИК «ПОРИСТІСТЬ»:


варіанти відповідей

хліб, булочні вироби, здобні

хліб, булочні вироби, здобні, бубличні


хліб, булочні вироби, бубличні

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест