ОСНОВНИМИ ПОКАЗНИКАМИ ЯКОСТІ ГОТОВИХ ВИРОБІВ Є:
ОЦІНКА ПОКАЗНИКІВ ЯКОСТІ ТА БЕЗПЕКИ ХАРЧОВОЇ ПРОДУКЦІЇ
ДОЗВОЛЯЄ ВИЗНАЧИТИ:
ОРГАНОЛЕПТИЧНІ МЕТОДИ КОНТРОЛЮ ВИКОРИСТОВУЮТЬ НА ЕТАПІ:
ГОТОВІ ВИРОБИ ПОВИННІ ВІДПОВІДАТИ ТАКИМ ОСНОВНИМ ВИМОГАМ:
ВІДБІР ЗРАЗКІВ ПРОДУКЦІЇ, ЩО КОНТРОЛЮЄТЬСЯ, ЗДІЙСНЮЄТЬСЯ У ВІДПОВІДНОСТІ ДО:
ДЛЯ ЯКИХ ХЛІБОБУЛОЧНИХ ВИРОБІВ Є СПЕЦИФІЧНИМ ПОКАЗНИК НАБРЯКАЄМОСТІ:
КИСЛОТНІСТЬ ХЛІБА ВИРАЖАЮТЬ:
ДЛЯ ВИЗНАЧЕННЯ ПОРИСТОСТІ ХЛІБА ТА БУЛОЧНИХ ВИРОБІВ
ЗАСТОСОВУЮТЬ:
ЗА ЯКИМИ ОСНОВНИМИ ФІЗИКО-ХІМІЧНИМИ ПОКАЗНИКАМИ
КОНТРОЛЮЄТЬСЯ ПРОДУКЦІЯ ХЛІБОПЕКАРСЬКОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ:
У ЯКИХ ГРУП ХЛІБОБУЛОЧНИХ ВИРОБІВ ВИЗНАЧАЮТЬ ПОКАЗНИК «ПОРИСТІСТЬ»:
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома