Зберігаємо спокій. Віримо в ЗСУ. Разом до перемоги!
Toggle navigation
Журнал
Бібліотека
Тести
Помічник
AI
Підвищення кваліфікації
Всі можливості
Вебінари
Конференції
Курси
Конкурси
Олімпіада
Інше
Чат
AI
Лабораторні
Проєкти
×
Я учень
Вхід
Реєстрація
Зареєструватись
Вже зареєстровані?
Увійти
Первушина Людмила Борисівна
Полтавська область, м.Полтава
викладач професійно-теоретичної підготовки
Розробки та тести
Знайдено 50 матеріалів
ТЕСТ
Масляний крем. Технологія приготування напівфабрикатів для оздоблення
31 січня
ТЕСТ
Фарші
17 січня
ТЕСТ
Технологія приготування рідких дріжджів
7 грудня 2024
ТЕСТ
Директорська контрольна робота з предмету "Технологія хлібопекарського виробництва " ІІІ розряд з професії Пекар
4 грудня 2024
ТЕСТ
Машини для приготування тіста
4 грудня 2024
ТЕСТ
Тест з охорони праці для вчителів та працівників закладу освіти
4 грудня 2024
ТЕСТ
Нормативна документація для кондитера
4 грудня 2024
ТЕСТ
Обладнання для попереднього та остаточного вистоювання пшеничного тіста
31 жовтня 2024
ТЕСТ
Основи технохімічного контролю хлібопекарського виробництва. Залік.
25 жовтня 2024
ТЕСТ
Методи оцінки якості сировини, напівфабрикатів, готової продукції
25 жовтня 2024
ТЕСТ
Розподіл тіста на шматки, формування і вистоювання
25 травня 2024
ТЕСТ
Види хліба, склад, корисні речовини
11 травня 2024
ТЕСТ
устаткування " Тістомісильні машини"
29 березня 2024
ТЕСТ
Класифікація тістомісильних машин
1 березня 2024
ТЕСТ
Холодильні камери та торгово-холодильне устаткування
24 лютого 2024
ТЕСТ
ПРИГОТУВАННЯ ДРІЖДЖОВОГО ТІСТА ОПАРНИМ СПОСОБОМ
24 лютого 2024
ТЕСТ
Випікання хліба та хлібобулочних виробів
18 лютого 2024
ТЕСТ
Приготування тортів і тістечок
18 лютого 2024
ТЕСТ
Приготування тортів
18 лютого 2024
ТЕСТ
Бісквітне тісто та вироби з нього
10 лютого 2024
ТЕСТ
Света
16 січня 2024
pptx
Презентація "Загальні відомості про секційно-модульоване обладнання"
8 січня 2024
pptx
Презентація "Вимоги до якості готових виробів за органолептичними показниками"
8 січня 2024
pptx
Презентація "Обладнання для приймання борошна на склад"
8 січня 2024
ТЕСТ
Дріжджі в хлібопеченні
28 грудня 2023
ТЕСТ
Машини і механізми для подрібнення м'яса
18 березня 2023
ТЕСТ
Раціональне харчування.
9 березня 2023
ТЕСТ
1. Фізіологія харчування
18 лютого 2023
ТЕСТ
ФІзіологія харчування
27 січня 2023
ТЕСТ
Машини для нарізання хліба та гастрономічних продуктів.
28 жовтня 2022
ТЕСТ
Приготування дріжджового тіста безопарним способом та виробів з нього
11 вересня 2022
ТЕСТ
ТХВ. Дефекти хліба на стадії зберігання
6 квітня 2021
ТЕСТ
Контроль якості готових хлібобулочних виробів
6 квітня 2021
ТЕСТ
УПХ. Грилі
12 січня 2021
ТЕСТ
до ПР2. Малювання орнаменту, прикрас з орнаменту
15 грудня 2020
ТЕСТ
УПХ. Сковороди
15 грудня 2020
ТЕСТ
ТПБКВ з ОТ. Технологія приготування дріжджового тіста та виробів з нього
8 грудня 2020
ТЕСТ
УПХ. Підйомно-транспортне устаткування
8 грудня 2020
ТЕСТ
УПХ. Овочерізальна машина МРО-50-200
9 листопада 2020
ТЕСТ
УПХ. Машини для замісу тіста
2 листопада 2020
ТЕСТ
Фізіологія харчування. Білки
20 жовтня 2020
ТЕСТ
УПХ. Машини та механізми для приготування кремів
20 жовтня 2020
ТЕСТ
ПКА 2 модуль. Скориговане
17 червня 2020
ТЕСТ
ТХВ. Зміни, які відбуваються з жиром при смаженні.
26 травня 2020
ТЕСТ
УХВ. 2 модуль ПКР-3.2. Тема №5. Устаткування для поділу тіста і формування тістових заготовок
20 травня 2020
ТЕСТ
ТХВ. Зміни, які відбуваються з жиром при смаженні.
18 травня 2020
ТЕСТ
ТПБКВ з ОТ. Характеристика сировини та підготовка її до виробництва
12 травня 2020
ТЕСТ
Сервіровка столу до сніданку, обіду, вечері
5 травня 2020
ТЕСТ
УПХ. Сучасна електронна ваговимірювальна техніка
27 квітня 2020
ТЕСТ
Технохімічний контроль якості хлібобулочних виробів
27 квітня 2020
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку
Додати розробку
Реєстрація на сайті «На Урок»
Зареєструватись за допомогою Facebook
Зареєструватись за допомогою Google
або
Прізвище
Ім'я
Email
Пароль
Реєструючись, ви погоджуєтеся з
угодою користувача
та
політикою конфіденційності
.
Зареєструватись
Вже зареєстровані?
Спробуйте увійти
×
Давай дружити!
Оновлення «На Урок» — в кожну стрічку Facebook
Дякую, Я вже давно з вами
×
Розсилка «На Урок»
Ми надсилатимемо наші цікаві та дуже корисні статті щоп’ятниці
Ваш e-mail
Підписатись
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!