Контроль якості застосовується на всіх етапах життєвого циклу товару?
Вид контролю, який має на меті виключити наявність бракованих товарів при виготовленні і не допустити їх надходження в реалізацію - це
вхідний, операційний та приймальний - це види
Контроль, який проводиться з метою контролю якості виготовлення виробів в процесі виробництва і проводиться після закінчення визначеної виробничої операції - це
цей вид контролю використовується при сортуванні картоплі, овочів, фруктів
Цей вид контролю проводиться шляхом перевірки якості відібраних із партії середніх проб
з’єднанні разом окремі виїмки або певна кількість товарних одиниць, відібраних від партії, яка дозволяє судити про якість всієї партії має назву
Неруйнівний контроль застосовується для визначення зовнішнього вигляду, консистенції, запаху, прозорості, кольору
дефект, який є причиною псування товарів і для них не передбачені відповідні правила, методи і засоби -
Бій скляної тари - це є дефект
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома