Контроль знань з професії "Кухар"

Додано: 13 січня 2021
Предмет:
Тест виконано: 1 раз
12 запитань
Запитання 1

Скільки води потрібно людині на добу?

варіанти відповідей

4-5 л

2.5-3 л

1-2 л

Запитання 2

На скільки груп поділяються овочі?

варіанти відповідей

2

7

4

Запитання 3

До якої категорії відносяться субпродукти, печінка, язик, обрізь?

варіанти відповідей

2

1

4

Запитання 4

До коренеплодів відносяться?

варіанти відповідей

картопля

буряк

огірки

Запитання 5

Як визначити готовність кнельної маси?

варіанти відповідей

розпливається по поверхні

невипливае на поверхню

плаває на поверхні

Запитання 6

Котлети покиївськи мають форму?

варіанти відповідей

валика

півмісяця

груші

Запитання 7

Скільки раз пропускають через м’ясорубку куряче філе для кнельної маси?

варіанти відповідей

1

2

4

Запитання 8

Що є основними способоми теплової кулінарної обробки?

варіанти відповідей

тушкування, запікання

водяна баня, варіння тиском

варіння і смаження

Запитання 9

Комбінований спосіб теплової кулінарної обробки?

варіанти відповідей

пасерування

тушкування

варіння

Запитання 10

При якій температурі відбувається коагуляція білків?

варіанти відповідей

понад 70

понад 20

понад 80

Запитання 11

В якому супі основними продуктами є солоні огірки та огірковий розсіл?

варіанти відповідей

розсольник

борщ

щі

Запитання 12

Який соус готують на основі вершкового масла та варених яєць?

варіанти відповідей

сухарний

польський

білий

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест