Яку з перерахованих функцій не виконують заклади ресторанного господарства:
Найбільш комфортабельне підприємство харчування, в якому організація харчування поєднується з улаштуванням дозвілля споживачів:
Що з перерахованого обладнання не використовується в рибному цеху:
Робоче місце – це частина цеху
В якому цеху проводять обробку риби?
В м’ясному цеху обробні дошки повинні мати маркування:
Приміщення для обробки овочів повинно бути зв`язано з:
Як зберігають обробні дошки
При організації робочого місця ніж кладуть
В якому цеху одночасно проводять обробку м’яса та риби?
Для ручної обробки ріпчастої цибулі застосовують:
Довжина робочого місця за столом має бути:
У ресторанах класу люкс не використовують посуд:
В технологічній схемі обробки м’яса відсутній етап
Розморожування птиці відбувається протягом:
Універсальні робочі місця призначені для ....
Як розміщують інстумент на робочому місці?
Яку рибу залежно від розміру та розробки розморожують у воді:
В якому цеху здійснюється первинна обробка овочів?
Обробка птиці складається із операцій:
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома