Для приготування «Яблук по-київські», отвори яблук перед запіканням, заповнюють варенням та заливають:
Желе багатошарове готують з желе:
Пінники – гарячі, пухкі солодкі страви, до рецептури яких входить:
До складу самбуків, на відміну від мусів, відповідно до рецептури, входять:
Речовина, здатна утворювати желе, яку дістають виварюванням з морських водоростей:
Щоб поліпшити аромат і смак кави сирі зерна кави необхідно:
Яка кава подається з морозивом:
Температура подавання холодних солодких страв:
Біологічні розпушувачі – це:
Розпушувачі застосовують для того щоб...
Основною сировиною для приготування дріжджового тіста є:
Скількома способами готують начинку з яблук?
Дріжджове тісто готують...
Визначте назву виробу по зображенню.
Визначте назву виробу по зображенню.
Яку назву має напівкругла закрита піца, схожа на пиріг?
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома