Контрольна робота за ІІ семестр.36 група

Додано: 12 березня 2022
Предмет:
Тест виконано: 35 разів
16 запитань
Запитання 1

Для приготування «Яблук по-київські», отвори яблук перед запіканням, заповнюють варенням та заливають:


варіанти відповідей

льєзоном;

вершками;

яєчно–сметанною сумішшю.

Запитання 2

Желе багатошарове готують з желе:


варіанти відповідей

ягідного, лимонного;

кавового;

молочного;

усі варіанти відповіді вірні.

Запитання 3

Пінники – гарячі, пухкі солодкі страви, до рецептури яких входить:


варіанти відповідей

кукурудзяний крохмаль;

збитий у густу піну білок сирих яєць;

яєчно-сметанна суміш.

Запитання 4

До складу самбуків, на відміну від мусів, відповідно до рецептури, входять:


варіанти відповідей

яєчні білки;

сметана 36% жирності;

агароїд.

Запитання 5

Речовина, здатна утворювати желе, яку дістають виварюванням з морських водоростей:



варіанти відповідей

харчовий желатин;

агар;

крохмаль.

Запитання 6

Щоб поліпшити аромат і смак кави сирі зерна кави необхідно:

варіанти відповідей

підсмажити;

перемолоти в сирому вигляді;

перемолоти в підсмаженому вигляді з додаванням дрібки солі. 

Запитання 7

Яка кава подається з морозивом:


варіанти відповідей

по-віденському

кава глясе

еспрессо

Запитання 8

Температура подавання холодних солодких страв:


варіанти відповідей

10 - 14 ⁰С

15 - 17 ⁰С

20 - 25 ⁰С

Запитання 9

Біологічні розпушувачі – це:

  

  

варіанти відповідей

дріжджі;

 збивання продукту;

вуглекислий амоній та сода. ;

Запитання 10

Розпушувачі застосовують для того щоб...


 

варіанти відповідей

 поліпшити смакові властивості;

збільшити вихід на порцію;

вироби були пористими і пухкими.

Запитання 11

Основною сировиною для приготування дріжджового тіста є:

 

  

варіанти відповідей

розпушувачі тіста, борошно, вода, цукор, маргарин;

борошно, сіль, цукор, масло вершкове, маргарин, яйця, меланж;

борошно, вода, сіль, дріжджі, цукор;

Запитання 12

Скількома способами готують начинку з яблук?

 

  

варіанти відповідей

трьома;

двома;

 чотирма.

Запитання 13

Дріжджове тісто готують...


варіанти відповідей

 1 способом;

 2 способами;

 3 способами.

Запитання 14

Визначте назву виробу по зображенню.

 

 

варіанти відповідей

кулеб’яки;

розтягаї;

 ватрушки.

Запитання 15

Визначте назву виробу по зображенню.

  

  

  

варіанти відповідей

розтягаї;

ватрушки;

біляші.

Запитання 16

Яку назву має напівкругла закрита піца, схожа на пиріг?

 

 

варіанти відповідей

Маргарита;

Кальцоне;

 Чотири сири.

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест