Основними способами теплової кулінарної обробки є:
Припускання - це:
Смаження у фритюрі проводять при tº жиру:
Для тушкування продукти попередньо:
Пасерування - це:
Випікання - це:
Маса риби, м’яса, птиці, субпродуктів після теплової обробки зменшується за рахунок процесів:
Красива золотиста скоринка при смаженні картоплі, випіканні борошняних виробів утворюється за рахунок процесів:
Рафіновані рослинні олії мають такі властивості:
Яку стадію очищення проходить олія, щоб при нагріванні вона не шумувала:
Маргарин столовий молочний можна використовувати для:
Кулінарні жири - це:
В якісного вершкового масла поверхня зрізу повинна бути:
Топлене масло виробляють із:
Тваринні топленні жири можна використовувати для:
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома