Контрольне заняття з теми: Устаткування для смаження їжі

Додано: 11 листопада 2020
Предмет:
Тест виконано: 36 разів
14 запитань
Запитання 1

Електричні плити належать до

варіанти відповідей

стаціонарного устаткування

універсального устаткування.

спеціалізованого устаткування

Запитання 2

Плита ПЕСМ-4ШБ

варіанти відповідей

має дві конфорки прямокутної форми, обрамлені бортиками, шафу.

має шість конфорок прямокутної форми, обрамлені бортиками, шафу.

має чотири конфорки прямокутної форми, обрамлені бортиками, шафу.


Запитання 3

Жарова шафа плити являє собою

варіанти відповідей

одностінну камеру з теплоізоляцією

двостінну камеру з теплоізоляцією

трьохстінну камеру з теплоізоляцією

Запитання 4

Плита ПЕСМ-4за конструкцією аналогічна плиті ПЕСМ — 4ІП, але вона

варіанти відповідей

не має жарової шафи

має жарову шафу

Запитання 5

Плита ПЕСМ-1Н.

варіанти відповідей

Призначена для смажіння млинчиків, оладок безпосередньо на жаровій поверхн

Призначена для смажіння м яса, риби безпосередньо на жаровій поверхн

Призначена для смажіння з використанням спец посуду

Запитання 6

Плита ЕП-2М. Жарова поверхня плити складається із

варіанти відповідей

шести чавунних конфорок прямокутної форми з нагрівальними елементами закритого типу

чотирьох чавунних конфорок прямокутної форми з нагрівальними елементами закритого типу

двох чавунних конфорок прямокутної форми з нагрівальними елементами закритого типу

Запитання 7

Плита ПГС-1МА  

варіанти відповідей

з жаровочною шафою

без жаровочної шафи

Запитання 8

Сковороди призначені для

варіанти відповідей

смажіння продуктів основним способом та у фритюрі, тушкування продуктів, припускання продуктів, варіння продуктів

смажіння продуктів основним способом та у фритюрі, тушкування продуктів, припускання продуктів

смажіння продуктів основним способом та у фритюрі, тушкування та запікання продуктів, припускання продуктів

Запитання 9

для зливання рідкої частини чаша елетричної сковороди має

варіанти відповідей

механізм виливання

механізм перекидання

додатковий посуд

Запитання 10

Основою кожної сковороди служить зварна рама,

варіанти відповідей

встановлена на чотирьох опорах, які регулюються по висоті. 

встановлена на трех опорах, які регулюються по висоті. 

встановлена на чотирьох опорах, які не регулюються по висоті. 

Запитання 11

В жарильних шафах

варіанти відповідей

смажать та тушкують великі шматки м'яса, птиці, запікають круп'яні на овочеві страви, а також випікають кондитерські вироби. 

смажать великі шматки м'яса, птиці, запікають круп'яні на овочеві страви, а також випікають кондитерські вироби. 

смажать великі шматки м'яса, птиці, запікають та варять круп'яні на овочеві страви, а також випікають кондитерські вироби. 

Запитання 12

В пекарських шафах

варіанти відповідей

запікають круп'яні на овочеві страви, а також випікають кондитерські вироби

смажать великі шматки м'яса, а також випікають кондитерські вироби

випікають тільки кондитерські вироби

Запитання 13

Фритюрниці ФЕ-20М і ФЕ-20М-01 призначені для

варіанти відповідей

смаження кулінарних та кондитерських виробів.

смаження у фритюрі кулінарних та кондитерських виробів.

смаження та припускання у фритюрі кулінарних та кондитерських виробів.

Запитання 14

Смажіння у фритюрниці здійснюється при температурі 


варіанти відповідей

160180°С.

160190°С.

120140°С.

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест