Риба якої родини має найбільшу харчову і смакову цінність:
До якої родини риб відносять сьомгу:
Рибу можна розморожувати так:
При вимочуванні риби у змінній воді воду беруть:
При обробці риби для використання цілою необхідно:
Пластування риби - це:
У порційному шматочку-кругляку є:
При обробці риби на чисте філе відходи складають:
Щоб з лина зняти луску, необхідно:
У судака обробку починають:
Н/ф „Котлети рибні” мають форму:
„Биточки рибні” мають розмір:
Н/ф „Рулет рибний січений” має паніровку:
У котлетну масу для тюфтельок рибних додають:
Рибна котлетна маса при зберіганні стане сірою і з неприємним запахом, якщо:
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома