1. Які овочі належать до десертних:
2 . Чим заправляють перші страви:
3. Яке співвідношення крупи та рідини для приготування каш рідкої консистенції:
4. Скільки часу треба варити яйце «в мішечок»:
5. Що таке яєчний меланж:
6. Назвіть нерибні морепродукти:
7. В рідині якої температури розчиняють дріжджі:
8. Які напої можна віднести до гарячих:
9. Обов’язкова складова вінегрету є:
10. До якої групи овочів відноситься кольрабі:
11. Крупа манна виготовляється з :
12. В яких одиницях вимірюється харчова цінність продуктів:
13. Що таке візига:
14. Яка паніровка у котлети по – київськи:
15. Який рис використовують для приготування плову:
16. До складу котлетної маси входить:
17. Чим змащують поверхню сирної запіканки:
18. Що таке пресерви:
19. Назвіть способи приготування дріжджового тіста:
20. Бланшування –це…
21. Спосіб варіння макаронних виробів
22. Назвіть види омлетів:
23. Температура подачі перших страв
24. Температура подачі других страв:
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома