Контрольно-перевірочний тест з виробничого навчання

Додано: 21 квітня 2020
Предмет:
Тест виконано: 29 разів
24 запитання
Запитання 1

1.     Які овочі належать до десертних:

варіанти відповідей

 топінамбур

ріпа

спаржа

Запитання 2

2 . Чим заправляють перші страви:

варіанти відповідей

 пасерованими овочами

маслом

перцем

Запитання 3

3.     Яке співвідношення крупи та рідини для приготування каш рідкої консистенції:

варіанти відповідей

 1:1

1:3

 1:6

Запитання 4

4.     Скільки часу треба варити яйце «в мішечок»:

варіанти відповідей

1-2 хв

2-3 хв.

4,5-5 хв

Запитання 5

5.     Що таке яєчний меланж:

варіанти відповідей

це суха суміш яєць

це заморожена суміш яєць

це яєчний соус

Запитання 6

6.     Назвіть нерибні морепродукти:

варіанти відповідей

мінога, вугор, скумбрія

трепанг, лангуст

тріска, минь, лящ

Запитання 7

7.     В рідині якої температури розчиняють дріжджі:

варіанти відповідей

30-35 С

50-55 С

70-75 С

Запитання 8

8.     Які напої можна віднести до гарячих:

варіанти відповідей

какао

квас

молочний коктейль

Запитання 9

9.     Обов’язкова складова вінегрету є:

варіанти відповідей

солоні огірки

квасоля

картопля

червоний буряк

Запитання 10

10.     До якої групи овочів відноситься кольрабі:

варіанти відповідей

 бульбоплоди

десертні

капустяні

томатні

Запитання 11

11.     Крупа манна виготовляється з :

варіанти відповідей

пшениці

рису

ячменю

Запитання 12

12.     В яких одиницях вимірюється харчова цінність продуктів:

варіанти відповідей

 гривнях

кілокалоріях

кіловатах

Запитання 13

13.     Що таке візига:

варіанти відповідей

десертний овоч

сорт м’яса молодих ягнят

хрящ, який замінює осотровим хребет

Запитання 14

14.     Яка паніровка у котлети по – київськи:

варіанти відповідей

звичайна червона

тісто кляр

подвійна

борошняна

Запитання 15

15.     Який рис використовують для приготування плову:

варіанти відповідей

кругло зернистий

довго зернистий

не шліфований

дроблений

Запитання 16

16.     До складу котлетної маси входить:

варіанти відповідей

м’ясо, хліб, борошно, перець, сіль

м’ясо, хліб, молоко, перець, сіль

м’ясо, хліб, картопля, цибуля, молоко, перець, сіль

Запитання 17

17.     Чим змащують поверхню сирної запіканки:

варіанти відповідей

маргарином

сметаною

яйцем

Запитання 18

18.     Що таке пресерви:

варіанти відповідей

сорт сиру

маринована риба

сорт грибів

Запитання 19

19.     Назвіть способи приготування дріжджового тіста:

варіанти відповідей

 опарне

витяжне

заварне

безопарне

Запитання 20

20.     Бланшування –це…

варіанти відповідей

допоміжний спосіб теплової обробки продуктів

основний спосіб теплової обробки продуктів

комбінований спосіб теплової обробки продуктів

вид варіння продукту

Запитання 21

21.     Спосіб варіння макаронних виробів

варіанти відповідей

 припускний

зливний

заливний

Запитання 22

22.     Назвіть види омлетів:

варіанти відповідей

фарширований

простий

 змішаний

складний

Запитання 23

23.     Температура подачі перших страв

варіанти відповідей

55 С

 65 С

75 С

85 С

Запитання 24

24.     Температура подачі других страв:

варіанти відповідей

55 С

65 С

75 С

85 С

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест