Виріб діаметром 14-32мм і довжиною 12-13см, що відокремлені одна від одної перекручуванням - це
Варені ковбаси виготовляють в основному із супродуктів з включенням крохмалю
Ковбаси варені випускають із шматочками сала, з однорідною структурою фаршу
Запечені ковбасні вироби - це
Вироби мазеподібної сировини, за способом приготування подібні до ліверних ковбас - це
Сосиски і сардельки відрізняються від варених ковбас
Які вироби випускають тільки вищим гатунком?
Варені вироби із фаршу, одержаного в основному із попередньо зварених м'яса і субпродуктів. Фарш має мазеподібну консистенцію, жовтувато-сірий колір, не містить нітриту натрію
Вироби в оболонці або без неї, виготовлені із подрібненої перважно вареної сировини, багатої на колаген - це
Термін зберігання варених ковбас в холодильнику
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома