Ковбаса

Додано: 1 листопада 2020
Предмет:
10 запитань
Запитання 1

Виріб діаметром 14-32мм і довжиною 12-13см, що відокремлені одна від одної перекручуванням - це

варіанти відповідей

сарделька

сосиска

варена ковбаса

мисливські ковбаски

Запитання 2

Варені ковбаси виготовляють в основному із супродуктів з включенням крохмалю

варіанти відповідей

вищого сорту

1 сорту

2 сорту

3 сорту

Запитання 3

Ковбаси варені випускають із шматочками сала, з однорідною структурою фаршу

варіанти відповідей

Вищого сорту

1 сорту

2 сорту

3 сорту

Запитання 4

Запечені ковбасні вироби - це

варіанти відповідей

м'ясні хліби

варені ковбаси

паштети

сардельки

Запитання 5

Вироби мазеподібної сировини, за способом приготування подібні до ліверних ковбас - це

варіанти відповідей

сальтисон

паштет

м'ясні хліби

сосиски

Запитання 6

Сосиски і сардельки відрізняються від варених ковбас

варіанти відповідей

меншим діаметром

тонкоподрібненим фаршем

ніжністю і соковитістю

більшим вмістом м'яса

Запитання 7

Які вироби випускають тільки вищим гатунком?

варіанти відповідей

сосиски

фаршировані ковбаси

сардельки

варені ковбаси

Запитання 8

Варені вироби із фаршу, одержаного в основному із попередньо зварених м'яса і субпродуктів. Фарш має мазеподібну консистенцію, жовтувато-сірий колір, не містить нітриту натрію

варіанти відповідей

кров'яна ковбаса

ліверна ковбаса

паштети

сальтисон

Запитання 9

Вироби в оболонці або без неї, виготовлені із подрібненої перважно вареної сировини, багатої на колаген - це

варіанти відповідей

ліверні ковбаси

сальтисони

паштети

варені ковбаси

Запитання 10

Термін зберігання варених ковбас в холодильнику

варіанти відповідей

до 20 діб

до 15 діб

до 10 діб

до 5 діб

до 3 діб

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест