Що поперед за все обумовлює фізико-хімічні властивості крохмалю?
За якою ознакою можна визначити товарний сорт крохмалю?
Завдяки чому саго штучне є дієтичним продуктом?
Чим відрізняються модифіковані крохмалі від натуральних
Який показник якості, передбачений стандартом, свідчить про міцність цукру-рафінаду?
Чим обумовлюється гігроскопічність меду?
Які речовини переважають в хімічному складі меду квіткового?
Як впливає на споживчі властивості меду його кристалізація?
Яке значення має карамельна патока в технології карамелі?
Який з антикристалізаторів зумовлює меншу гігроскопічність і більшу стійкість карамелі при зберіганні?
Який вид шоколаду не слід пропонувати для дитячого харчування?
Який вид сировини заборонено використовувати при виготовленні шоколаду в Україні?
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома