Предмет "Технологія приготування їжі з основами товарознавства"
Професія Кухар 3 розряду
Тестові завдання з розділу "Крупи, бобові, макаронні вироби: обробка, технологія приготування страв"
В якій частині зерна міститься багато крохмалю, білків?
Перлову крупу отримують із…
За характером обробки розрізняють крупи…
Ріжки відносяться до…
До бобових відносяться…
Крупа, яку перед варінням обшпарюють окропом
Сіль і цукор при варінні каш кладуть…
Каша, яку можна зварити зливним способом
Щоб готова манна каша була однорідною, треба…
Готові каші зберігають …
Послідовність технологічного процесу приготування бобових
Яка тривалість варіння гороху
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома