крупи, макарони

Додано: 16 листопада 2021
Предмет: Трудове навчання, 6 клас
Тест виконано: 156 разів
6 запитань
Запитання 1

Манну крупу виготовляють з зерен

варіанти відповідей

рису

пшениці

овесу

манни

Запитання 2

яку крупу перед приготуванням потрібно замочити на 2 години

варіанти відповідей

гречану

рисову

перлову

манну

Запитання 3

для приготування гречаної розсипчастої каші потрібно рідини

варіанти відповідей

у 2 рази більше ніж крупи

у 4 рази більше ніж крупи

у 2 рази менше ніж крупи

Запитання 4

по консистенції каші бувають

варіанти відповідей

густі

рідкі

розсичасті

в'язкі

Запитання 5

до макаронних виробів належать

варіанти відповідей

ріжки

спагеті

павутинка

лапша

Запитання 6

для приготування запіканок макарони відварюють

варіанти відповідей

зливним способом

незливним способом

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест