Правила приготування бутербродів

Додано: 18 листопада 2021
Предмет: Трудове навчання, 6 клас
Тест виконано: 715 разів
9 запитань
Запитання 1

Продукти для бутербродів повинні бути

варіанти відповідей

свіжими, тонко нарізаними, поєднуватися за смаком і кольором

не важливо, як нарізані. 

Запитання 2

Продукти кладуть на бутерброд так, щоб 

варіанти відповідей

більше їх помістилося 

вони повністю покривали скибки хліба, але не звисали з них

Запитання 3

Вказати вид бутерброда

варіанти відповідей

відкритий

закритий

Запитання 4

Вказати вид відкритих бутербродів

варіанти відповідей

Прості

Складні

Запитання 5

Визначити вид закритого бутерброда

варіанти відповідей

сендвіч

гамбургер

Запитання 6

Визначити вид закритого бутерброда

варіанти відповідей

сендвіч

гамбургер

Запитання 7

Гарячі бутерброди можна отримати

варіанти відповідей

якщо помістити їх в духову шафу (мікрохвильову піч) та кілька хвилин потримати в ній. При цьому шар сиру розплавиться та виникне смачна ароматична кірочка. 

коли потримати їх в гарячій воді

Запитання 8

Канапе- це

варіанти відповідей

мініатюрний закусочний бутерброд 

надіті на паличку (шпажку) різні продукти, що надає певної унікальності і дозволяє їсти без допомоги столових приборів.

Запитання 9

Вимоги до готових бутербродів. (Вказати всі правильні відповіді.)

варіанти відповідей

Готують бутерброди безпосередньо перед подачею на стіл. 

Термін зберігання не більше 4-5 годин.

Гарячі бутерброди подають з певною температурою.

Товщина хліба до 2 см

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест