Залежно від способу приготування розрізняють напівфабрикати:
Нарізують рибу:
Прийом, при якому маса збагачується повітрям, стає більш однорідною, а вироби — пухкими, називається:
Хлібна паніровка це -
До окремих видів риб відносять:
До осетрових відносять:
До осетрових відносять:
При кулінарній обробці риб осетрових порід кулінарну голку використовують для .....
Кількість відходів при обробці стерляді становить
Льєзон готують з ....
Перед тепловою обробкою кільцем запрвляють
Подвійне панірування передбачає собою використання...
Чисте філе риби нарізують тонкими шматочками 1 см завтовшки, відбивають, солять, посипають перцем, кладуть начинку, загортають у вигляді трубочок, обкачують у борошні, змочують у збитих яйцях, обкачують у сухарях для страви
Напівфабрикат згортають з обох боків, надають форми вісімки і сколюють шпажкою для страви
Їстивна частина осетрових становить майже
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома