Які частини яловичини використовують для варіння?
Яку частину туші загортають рулетом, перев`язують перед варінням?
Підготовлене м`ясо кладуть у......
Що додають у відвар при варінні м`яса для поліпшення смаку?
Температура подавання страв з відварного м`яса становить....
Чи можна солити м`ясо до теплової обробки?
Які гарніри рекомендують подавати до відварної свинини?
Термін варіння сардельок становить .....
Термін зберігання варених м`ясних продуктів становить ....
Які гарніри збагачують м`ясні страви вуглеводами?
Скільки необхідно взяти води для варіння 1 кг м`яса?
Який посуд використовують для подавання страв з вареного м`яса?
Для смаження використовують м’ясо ....
Для тушкування використовують м’ясо
Втрати маси м’яса в процесі варіння становлять ....
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома