Культура харчування

Додано: 17 травня 2021
Предмет: Трудове навчання, 5 клас
Копія з тесту: Кулінарія
Тест виконано: 69 разів
12 запитань
Запитання 1

Підготовка столу до сніданку, обіду, вечері називається...


варіанти відповідей

1.Сервіруванням

2. Сніданком

3. Кулінарія

Запитання 2

Перелік продуктів та норма їх витрати під час приготування страв, а також вказівки до способу приготування називається...

варіанти відповідей

Рецептом



Норма



Перелік 

Запитання 3

 На якій відстані треба тримати виделку.


варіанти відповідей

30-40 см



50-60 см



10-20 см

Запитання 4

Сандвічі - це... 


варіанти відповідей

Дорожні бутерброди




Вечірні бутерброди



Бутерброди для пікніка.

Запитання 5

 Другим хлібом називають... 


варіанти відповідей

Картоплю



Буряк



Часник

Запитання 6

 Щоб яйця були некрутими їх треба варити... 

варіанти відповідей

4-5 хв.



7-8 хв.



10 хв.

Запитання 7

Приймання їжі в один і той же час це...

варіанти відповідей

Режим харчування



Дієта



Розпорядок дня

Запитання 8

Це тоненький шматочок хліба з маслом і різними гастрономічними і кулінарними виробами і називається...


варіанти відповідей

Бутерброд



Булочка



Млинці

Запитання 9

Мистецтво приготування їжі називаються...

варіанти відповідей

Кулінарією



Мистецтво фотографії



Музичне мистецтво

Запитання 10

Посуд, в якому готують перші страви - це...


варіанти відповідей

Каструля



Миска



Відро

Запитання 11

Для борщу Українського капусту нарізають:

варіанти відповідей

шашками

соломкою

брусочками

Запитання 12

Перед початком роботи кухар повинен:

варіанти відповідей

вдягти спецодяг

вимити руки

всі відповіді вірні

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест