кулінарія

Додано: 13 червня 2022
Предмет:
Тест виконано: 12 разів
9 запитань
Запитання 1

Які вимоги ставлять до якості приготування бутербродів?

варіанти відповідей

Всі продукти для приготування бутербродів нарізають не раніше 20-30 хв. до подавання на стіл

Всі продукти для приготування бутербродів нарізають не раніше як за добу до подавання на стіл

Продукти кладуть так, щоб вони повністю покривали скибки хліба, але не звисали з них


Продукти для бутербродів повинні бути свіжими, тонко нарізаними, поєднуватися за смаком і кольором

Запитання 2

Підготовка столу до прийому їжі називається



варіанти відповідей

сервіруванням


оформленням


декоруванням

Запитання 3

Прийом їжі в один і той самий час називається

 


варіанти відповідей

 дієтою

режимом харчування

розпорядок дня

Запитання 4

Бутерброди поділяються на основні категорії :






варіанти відповідей

закриті

відкриті

холодні

гарячі

закусочні

Запитання 5

Батьківщиною чаю вважають

 





варіанти відповідей

Китай

Японія

Індія

Запитання 6

Людина, яка професійно готує їжу для інших людей, як правило, в закладах харчування

варіанти відповідей

кондитер

кухар

бармен

дегустатор

Запитання 7

Їжа, яка подається перед основними стравами.

варіанти відповідей

закуски

перші страви

десерт

Запитання 8

До холодних страв і закусок належать

варіанти відповідей

салати

бутерброди

страви з яєць

пельмені

торт

Запитання 9

Перші страви класифікують за кількома ознаками

варіанти відповідей

За температурою подачі

За способом приготування

За характером рідкої основи

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест