Кулінарія

Додано: 19 травня 2023
Предмет: Технології, 10 клас
Тест виконано: 18 разів
6 запитань
Запитання 1

Кулінарія – це:

варіанти відповідей

приготування солодощів

мистецтво приготування їжі

виробництво напівфабрикатів

приготування оригінальних страв

Запитання 2

 Під час якої обробки змінюються колір, запах і зовнішній вигляд продуктів?



варіанти відповідей

первинної

запікання

варіння

усіх видів вторинної обробки

Запитання 3

 Миття, чистка, подрібнення , це -


варіанти відповідей

вторинна обробка продуктів

первинна обробка продуктів

фізична обробка продуктів

Запитання 4

   Для кенді-бару використовуються:


варіанти відповідей

гарячі бутерброди

кондитерські вироби

холодні закуски

традиційні страви національної кухні

Запитання 5

Кейк-попси:


варіанти відповідей

Це бісквітні тістечка, на які красиво викладено шапочку з крему. Зовні вони мають вигляд маленьких порційних тортиків.

Це невеликі бісквітні тістечка у формі кульки на паличці в шоколадній глазурі.

Це французький десерт, заварне тістечко з кремом усередині.

Це кулінарні вироби французької кухні із заварного тіста з різними начинками

Запитання 6

   До холодних страв і закусок належать:


варіанти відповідей

бутерброди (відкриті й закриті)

салати й вінегрети

холодні страви з риби й морепродуктів, м’яса й птиці

всі перераховані вище

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест