Кулінарія. Страви з яєць

Додано: 7 травня 2020
Предмет: Трудове навчання, 7 клас
Тест виконано: 507 разів
9 запитань
Запитання 1

Яка вимога під час роботи з гарячою рідиною та гарячим посудом помилкова?

варіанти відповідей

при закипанні рідини зменшити вогонь

гарячий посуд брати прихватками

рідину в каструлю доливати до самого верху

відкривати кришку, тримаючи від себе

Запитання 2

Обери правильні вимоги безпеки під час приготування їжі:

варіанти відповідей

при нарізанні продуктів пальці тримають на відстані від леза ножа

передавати ніж один одному лезом уперед

консервні банки відкривають спеціальним ключем

нарізку харчових продуктів виконувати на обробній дошці

Запитання 3

Як називається яєчна страва, зварена "в мішечок" без шкарлупи?

варіанти відповідей

моллет

уевос

пашот

фондю

Запитання 4

Який із способів теплової обробки страви з яєць зайвий:

варіанти відповідей

варіння

копчення

смаження

запікання

Запитання 5

Що треба додавати в воду під час варіння, щоб запобігти витіканню яйця?

варіанти відповідей

сіль

цукор

сода

оцет 9%

Запитання 6

Якої консистенції варене яйце, представлене на фотографії?

варіанти відповідей

рідке

круте

"в мішечок"

Запитання 7

Як називається омлет із додаванням овочів, свіжої зелені, молочних або м'ясних продуктів?

варіанти відповідей

натуральний

мішаний

фарширований

Запитання 8

Який спосіб приготування страви з яйця представлений на фотографії?

варіанти відповідей

яйце варене рідке

яєчня із салом

яєчня з гарніром

омлет

Запитання 9

Оберіть компоненти, необхідні для приготування натурального омлета:

варіанти відповідей

яйця

сода

молоко

сіль

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест