Кулінарія. Страви з яєць

Додано: 9 грудня 2020
Предмет: Трудове навчання, 7 клас
Тест виконано: 68 разів
9 запитань
Запитання 1

Яка вимога під час роботи з гарячою рідиною та гарячим посудом помилкова?

варіанти відповідей

при закипанні рідини зменшити вогонь

гарячий посуд брати прихватками

рідину в каструлю доливати до самого верху

відкривати кришку, тримаючи від себе

Запитання 2

Обери правильні вимоги безпеки під час приготування їжі:

варіанти відповідей

при нарізанні продуктів пальці тримають на відстані від леза ножа

передавати ніж один одному лезом уперед

консервні банки відкривають ножем

нарізку харчових продуктів виконувати на обробній дошці

Запитання 3

Як називається яєчна страва, зварена "в мішечок" без шкарлупи?

варіанти відповідей

моллет

уевос

пашот

фондю

Запитання 4

Який із способів теплової обробки страви з яєць зайвий:

варіанти відповідей

варіння

копчення

смаження

запікання

Запитання 5

Що треба додавати в воду під час варіння, щоб запобігти витіканню яйця?

варіанти відповідей

сіль

цукор

сода

оцет 9%

Запитання 6

Якої консистенції варене яйце, представлене на фотографії?

варіанти відповідей

рідке

круте

"в мішечок"

Запитання 7

Як називається омлет із додаванням овочів, свіжої зелені, молочних або м'ясних продуктів?

варіанти відповідей

натуральний

мішаний

фарширований

Запитання 8

Який спосіб приготування страви з яйця представлений на фотографії?

варіанти відповідей

яйце варене рідке

яєчня із салом

яєчня з гарніром

омлет

Запитання 9

Скыльки хвилин готують яйця рідкої консистенції

варіанти відповідей

2.5-3 хв

4-5 хв

1-2.5 хв

10 хв

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест