Кулінарні хімічні експерименти

Додано: 10 листопада
Предмет: Технології, 10 клас
6 запитань
Запитання 1

Які бувають фізичні та хімічні перетворення під час приготування їжі?

варіанти відповідей

Нагрівання

Реакції Майяра

Танення

Випаровування

Затвердіння

Запитання 2

Із чого створюється карамель

варіанти відповідей

Цукор

Ваніль

Медівник

Паперу

Запитання 3

до якої температури потрібно нагріти молоко для молочної пінки?

варіанти відповідей

 70-80°C

100°C

50-60°C

13°C

Запитання 4

Якого кольору сирі креветки

варіанти відповідей

жовтого

Умбра палена

сірого

сіро-буро-малиновий колір

кольору болотної жаби

Запитання 5

Із чого креветки отримують Астаксантин

варіанти відповідей

із капусти

із водоростів

із Цикламен

Запитання 6

Вам сподобалась презентація

варіанти відповідей

Так

Дуже

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест