Лабораторна робота №7 ВЦР

Додано: 6 травня 2020
Предмет:
Тест виконано: 30 разів
11 запитань
Запитання 1

Як мікроорганізми потрапляють в стружку?

варіанти відповідей

з транспортерно-мийної води

з поверхні буряку

з вітром

з дощем

Запитання 2

Від чого залежить кількість мікроорганізмів в стружці?

варіанти відповідей

від терміну зберігання буряків у кагатах

від ґрунту

від води

від способу оброблення буряків

Запитання 3

Скільки стружки потрібно для проведення дослідження методом спонтанного бродіння?

варіанти відповідей

100 гр

50гр

1000 л

100 мл

Запитання 4

Який показник вимірюють у сіміші стружки і води при методі спонтанного бродіння?

варіанти відповідей

СР

рН

t 0С

час, год

Запитання 5

Про що говорить зниження рН стружки та води?

варіанти відповідей

Про велику кількість мікроорганізмів

Про велику малу мікроорганізмів

Про зниження кількості мікроорганізмів

Запитання 6

Що досліджують у стружці методом зливу

варіанти відповідей

мікрофлору води

мікрофлору середовища

кількісний склад мікрофлори стружки

якісний склад мікрофлори стружки

Запитання 7

Який препарат готують для безпосереднього мікроскопіювання стружки?

варіанти відповідей

висяча крапля

роздавлена крапля

фіксована крапля

мертва крапля

Запитання 8

Яке обладнання використовують для підрахунку мікроорганізмів?

варіанти відповідей

камеру Горяєва

лічильну сітку

об'єктив мікроскопу

Запитання 9

  Аналіз стружки проводиться такими методами

варіанти відповідей

Спотанного бродіння

Зливу

Мікроскопіювання

Культивування

Запитання 10

  Зниження рН соку в дифузійній установці свідчить про

варіанти відповідей

Активний розвиток мікроорганізмів

Розклад сахарози

Безперервну подачу формаліну

Дотримання технологічного режиму

Запитання 11

Які поживні середовища використовують для методу зливу?

варіанти відповідей

Натуральні

Синтетичні

Поживні

Елективні

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест