Лікувально-профілактичне харчування - це:
В Україні функціонують такі види лікувально-профілактичного харчування на шкідливих виробництвах:
Працівникам хімічних виробництв, які одержують один з п'яти лікувально-профілактичних раціонів, молоко
Виведення токсичних речовин з організму це:
Останнім часом під терміном "лікувально-профілактичне харчування" розуміють:
Загальною закономірністю впливу усіх хімічних речовин на організм є:
Надмірні фізичні та психологічні навантаження у разі порушення режимів праці та відпочинку призводять до:
Розділ фізіології людини та гігієни праці, який вивчає вплив трудової діяльності та умов праці на фізіологічні функції людини.
При лікувально-профілактичному харчуванні заміна одних продуктів на інші:
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома