Лікувально-профілактичне харчування - це:
В Україні функціонують такі види лікувально-профілактичного харчування на шкідливих виробництвах:
Працівникам хімічних виробництв, які одержують один з п'яти лікувально-профілактичних раціонів, молоко
Забезпечення організму вітамінами тільки за рахунок їжі неможливе.
Останнім часом під терміном "лікувально-профілактичне харчування" розуміють:
Загальною закономірністю впливу усіх хімічних речовин на організм є:
Працівникам промисловості, зайнятим у виробництві антибіотиків, замість свіжого молока видають:
З метою підвищення опірності організму шкідливим речовинам працівникам шкідливих виробництв додатково видається:
При лікувально-профілактичному харчуванні заміна одних продуктів на інші:
Фізіологія праці це:
Робота підлітків з вантажами не повинна становити понад:
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома