М'ясо

Додано: 29 жовтня 2020
Предмет:
Тест виконано: 2 рази
10 запитань
Запитання 1

За якими ознаками класифікується м’ясо забійних тварин?

 

варіанти відповідей

Видом тварин, статтю, розвитком сполучної тканини

Віком, вгодованістю, виступом маклаків

Видом тварин, термічним станом, віком, вгодованістю

Термічним станом, розвитком м’язової тканини, технологічними властивостями

Запитання 2

Друга категорія свиней – це свинина

варіанти відповідей

 

М’ясна-молодняк

Беконна

Жирна

Для промислової переробки

Запитання 3

На скільки категорій вгодованості розподіляють свинину?


варіанти відповідей

На дві

 На три

 На п’ять

Не розподіляють

Запитання 4

На скільки категорій вгодованості розподіляють м’ясо телятини?

 

варіанти відповідей

На дві

На три

На п’ять

Не розподіляють

Запитання 5

До субпродуктів І категорії відносять:

варіанти відповідей

язик, печінка, шлунок

печінка, нирки, легені

печінка, нирки, мозок

Запитання 6

За способом обробки тушку птиці поділяють на:

варіанти відповідей

заморожені

потрошені

напівпотрошені

остиглі

Запитання 7

Вкажіть вік телятини:

варіанти відповідей

від 14 днів до 3х місяців

від 3х до 8ми місяців

від 8ми місців до 3х років

від 3х років

Запитання 8

Вкажіть температуру остиглого м'яса:

варіанти відповідей

1-2

25

12

0-4

Запитання 9

За якими ознаками можна відрізнити тушку молодої птиці від старої?

варіанти відповідей

зя якістю обробки

за кілем грудної кістки

за категорією вгодованості

Запитання 10

На скільки категорій вгодованості розподіляють м'ясо птиці?

варіанти відповідей

не розподіляють

2

3

5

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест