М'ясо складається з таких тканин:
Яким тавром позначають категорії вгодованості м’яса?
З якою метою здійснюється кулінарне розбирання м’яса?
На скільки категорій поділяють свинину?
Скільки необхідно взяти пшеничного хліба без скоринки для приготування котлетної маси з 1 кг м'яса?
За способом обробки тушки птиці бувають
Процес зачищання м’яса від плівок і відділення сухожилля називається
Для обсмалювання тушки птиці натирають
Видалення клейма з туш мяса проводять після
При обробці охолодженої печінки обов’язково треба виконати операції:
Напфіфабрикати з м’ясної котлетної маси зберігають:
Який напівфабрикат із котлетної маси має форму цеглинки?
Вкажіть вид білка, який забарвлює м'ясо в червоний колір
Вкажіть вік яловичини молодняка
Вкажіть температуру остиглого м'яса
Вкажіть спосіб розмороження м'яса
Для приготування котлетної маси використовують хліб...
Який з перерахованих напівфабрикатів панірують у борошні?
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома