При прийманні м'яса потушного у відрубах одночасно перевіряють наявність:
Яловичина молодняку- тварини віком від:
До 1 категорії відносяться такі субпродукти:
За термічним станом субпродукти поділяють:
За способом технологічного оброблення тушки птиці розподіляють на:
До крупношматкових напівфабрикатів відносять:
М'ясо підсвинків має масу:
М'ясо великої рогатої худоби, що отримане від тварин віком від 2 тижнів до 3 місяців
До яких напівфабрикатів відносяться пельмені:
Терміни зберігання крупношматкових напівфабрикатів при температурі 0...+6С:
Термін реалізації варених ковбас в натуральній оболонці:
Для яких ковбасних виробів фарш набивають автоматично дозованими шприцами у баранячі кишки або целофанову оболонку і перекручують:
Шпикачки - це:
Ковбаси, які мають сецифічний запах копчень і прянощів, трохи гострий і солонуватий смак, незначну зморшкуваність батонів:
Вироби з ковбасного фаршу в оболонках, які піддають обжарюванню, варці та охолодженню, містять 53-75% вологи і 1,3-3,5% куховарської солі:
Вироби із фаршу, одержаного в основному із попередньо зварених м’яса і субпродуктів:
Ковбаси, батони яких мають виражену зморшкуватість з виступом сала або грудинки:
Мисливські та Баварські ковбаски відносяться до:
Ковбаси вищого гатунку, які за структурою фаршу є зі шматочками сала:
Термін зберігання копчених ковбас:
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома