М'ясорубки ЕМШ 35/135 та МЗМ-82М

Додано: 23 грудня 2022
Предмет:
Тест виконано: 191 раз
15 запитань
Запитання 1

Продуктив­ність м'ясорубки  ЕМШ 35/135?


варіанти відповідей

18 кг/год

16 кг/год

160 кг/год

Запитання 2

  М'ясорубка ЕМШ 35/135 складається із :


варіанти відповідей

приймального лотка, за­вантажувального лотка, пружини, двостороннього леза, керамічної решітки, гайки.

приводу, корпусу, за­вантажувального лотка, шнека з поступовим зменшенням кроку витків, пружини, одностороннього ножа, керамічної решітки, гайки.

приводу, корпусу, роз­вантажувального лотка, гвинта, пружини, одностороннього ножа, керамічної решітки, гайки.

Запитання 3

  Принцип дії м'ясорубки ЕМШ 35/135:  

варіанти відповідей

Продукт захоплюється решіткою і завдяки поступовому зменшенню кроку витків просувається по камері, ущільняється й у вигляді подрібненої маси надходить до ножа та шнека та подрібнюється ними.

Продукт захоплюється шнеком і завдяки поступовому збільшенню кроку витків просувається по камері, ущільняється й у вигляді суцільних шматків та надходить до приймального лотка.

Продукт захоплюється шнеком і завдяки поступовому зменшенню кроку витків просувається по камері, ущільняється й у вигляді суцільної маси надходить до ножа та решітки та подрібнюється ними.

Запитання 4

Для запобігання перевантажень м'ясорубки ЕМШ 35/135 потрібно:


варіанти відповідей

не подавати великі шматки м'яса в зону різання і не натискати сильно на штовхач, а також дотримуватись режиму роботи, хв: робота — 15, перерва — 30.

подавати великі шматки м'яса в зону різання і натискати сильно на штовхач, а також дотримуватись режиму роботи, хв: робота — 15, перерва — 30.

не подавати великі шматки м'яса в зону різання і не натискати сильно на штовхач,    а також дотримуватись режиму роботи, хв: робота — 30, перерва — 15.

Запитання 5

Яку функцію виконує керамічна решітка м'ясорубки ЕМШ 35/135?


варіанти відповідей

забезпечує самозатуплення ножа на весь період експлуатації.

забезпечує самозагострювання ножа на весь період експлуатації.

забезпечує самозагострювання шнека на місяць експлуатації.

Запитання 6

М'ясорубка МЗМ-82М складається:


варіанти відповідей

із корпусу з нержавіючої сталі, чаши з запобіжним кільцем, власне м'ясо­рубки, приводу, робочих органів.

із литого алюмінієвого корпусу, чаши без запобіжного кільця, власне м'ясо­рубки, приводу, робочих органів.

із литого алюмінієвого корпусу, чаши з запобіжним кільцем, власне м'ясо­рубки, приводу, робочих органів.

Запитання 7

Робочі органи м'ясорубки МЗМ-82М:

варіанти відповідей

шнек, підрізна решітка, два двосто­ронні ножі, три решітки з отворами діаметром 3, 5 і 9 мм, ущільнювальні кільця.

шнек, підрізна решітка, двосто­ронній ніж, дві решітки з отворами діаметром 5 і 9 мм, ущільнювальні кільця.

шнек, підрізна решітка, два двосто­ронні ножі, решітка з отвором діаметром 3 мм, ущільнювальні кільця.

Запитання 8

Шнек м'ясорубки МЗМ-82М призначений:


варіанти відповідей

для подавння м'яса до ножів та решіток, має форму однозахідного гвинта зі збільшеним кроком витків

для подавння м'яса до ножів та решіток, має форму однозахідного гвинта зі зменшеним кроком витків

для подрібнення м'яса , має форму однозахідного гвинта зі зменшеним кроком витків

Запитання 9

В м'ясорубці МЗМ-82М:


варіанти відповідей

разом зі шнеком обертаються тільки решітки, а ножі залишаються нерухомими

разом з ножами обертаються тільки решітки, а шнек залишаеться нерухомим

разом зі шнеком обертаються тільки ножі, а решітки залишаються нерухомими

Запитання 10

 В м’ясорубці МЗМ-82М:

варіанти відповідей

двосторонні ножі вставляють різальною кромкою у бік на­прямку обертання шнека, тобто проти годинникової стрілки.

двосторонні ножі вставляють різальною кромкою у протилежний бік на­прямку обертання шнека, тобто за годинниковою стрілкою.

двосторонні ножі вставляють тупою стороною у бік на­прямку обертання шнека, тобто за годинниковою стрілкою.

Запитання 11

Завантажування м’ясорубки  здійснюється


варіанти відповідей

тільки після зупинки двигуна

на ходу

при розібраній м’ясорубці

Запитання 12

Для проштовху­вання сировини в м’ясорубці МЗМ-82М використовують:


варіанти відповідей

ніж, або будь-який предмет

можна безпосередньо рукою

дерев'яний штовхач

Запитання 13

Чому забороняється сильно притискати м'ясо до шнека штовхачем?


 

варіанти відповідей

це може спричинити перевантаження двигуна

це може спричинити знос ножів та решіток

це може спричинити неякісне подрібнення м'яса

Запитання 14

Як виглядає М'ясорубка МЗМ-82М?

варіанти відповідей
Запитання 15

Як виглядає М'ясорубка ЕМШ 35/135?

варіанти відповідей

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест