Які з макаронних виробів належать до трубчастих:
Які з макаронних виробів належать до стрічкоподібних:
Які з макаронних виробів належать до ниткоподібних:
При варінні макаронних виробів зливним способом на 0,5 кг
виробів використовують:
При варінні макаронних виробів незливним способом на 0,5 кг виробів використовують:
Тривалість варіння локшини становить:
Відварені макарони відкидають на сито та промивають:
Макаронні вироби відварені незливним способом
використовують:
Термін вживання страв з макаронних виробів становить:
Переваги макаронних виробів
Основні інгредієнти для приготування макаронів:
Натуральна харчова добавка, яка надає рожевого кольору макаронним виробам
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома