Механічна кулінарна обробка мяса, товарознавча оцінка.

Додано: 28 жовтня 2020
Предмет: Технології, 10 клас
Тест виконано: 44 рази
10 запитань
Запитання 1

1. Яка тканина складається з кульок жиру, оточених пухкою сполучною тканиною?

варіанти відповідей

а) м'язова тканина



б) жирова тканина

в) сполучна тканина

Запитання 2

2. Яке м'ясо має темніший колір ніж у баранини?

варіанти відповідей

а) свинина

б) яловичина

в) козлятина    

Запитання 3

3.. На скільки категорій вгодованості поділяється свинина?

варіанти відповідей

а) 3

б) 5

в) 2

Запитання 4

4. Яка температура остиглого м'яса?

варіанти відповідей

а) t +12°C

б) t -2°C

в) t 0°C

Запитання 5

Яка маса поросят молочників?

варіанти відповідей

а) 3-6 кг.

б) 12-38 кг.

в) 6-8 кг.

Запитання 6

Яке клеймо повинна мати яловичина l категорії?

варіанти відповідей

а) трикутне

б) кругле

в) вкадратне

Запитання 7

Яка ступінь вгодованості має « туша свиней з необмеженою масою і шпиком завтовшки  4,1 см.»

варіанти відповідей

а) м'ясо поросят молочників

б) беконна

в) жирна

Запитання 8

Як називається спосіб розморожування який здійснюється у камерах дефростерах?

варіанти відповідей

а) швидкий

б) повільний

в) середній

Запитання 9

На скільки груп поділяється приготування напівфабрикатів?

варіанти відповідей

а) 3

б) 2

в) 5

Запитання 10

При якій температурі здійснюється швидке розморожування туші?

варіанти відповідей

а) 16-18°, тривалістю 12-25годин

б) 0, -1°, тривалістю 3 -5 годин

в) +1+4°, тривалістю 1 доби

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест