Механічна обробка птиці

Додано: 4 жовтня 2021
Предмет:
Тест виконано: 27 разів
6 запитань
Запитання 1

1.   Птиця за способом розбирання надходить на підприємства:


варіанти відповідей

потрошеною або напівпотрошеною, без пір’я;


непотрошена у пір’ях;

потрошена у пір’ях.

Запитання 2

1.   За термічним етапом сільськогосподарська птиця на підприємство харчування надходить:


варіанти відповідей

заморожена або охолоджена;


розморожена або парна;

жива або охолоджена

Запитання 3

У білому м’ясі птиці міститься більше ніж у темному:


варіанти відповідей

білків і протеїну;


міоглобіну;

жиру

Запитання 4

 У темному м’ясі птиці міститься більше, ніж у білому:


варіанти відповідей

жирів;

міофібрил;

екстрактивних речовин

Запитання 5

Із філе курки, індички, фазанів, рябчиків, куріпок готують страви:


варіанти відповідей

котлети натуральні, намуровані, філе по-столичному;

птиця смажена у фритюрі, валовини з куркою;

курчата табака, чахохбілі

Запитання 6

Мета заправлення птиці перед тепловою обробкою цілою:


варіанти відповідей

забезпечення рівномірного прогрівання і полегшення порціонування;

зниження витрат маси під час нагрівання через меншу деформацію птиці;


економія електроенергії

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест